Menu
Uw winkelwagen

Kruiden voor de maag

Kruiden voor de maag

Afkooksel voor inwendig gebruik: Giet 2 eetlepels duizendblad in 400 ml kokend water; Kook het een paar minuten en laat het dan 30 minuten weken; Zeef het en drink 60-120 ml 3 keer per dag voor de maaltijden.   Extract voor baden: 100 gram duizendblad wordt geweekt en een nacht ..
4,50 €
Giet 1 el. fijngehakte wortels in 500 ml. kokend water; Kook gedurende 5-10 minuten, laat vervolgens 30 minuten weken; Zeef en consumeer zoals voorgeschreven.   Contra-indicaties: Zoethout mag niet worden gebruikt bij lever- of hart- en vaatziekten, cholestasis, levercirrose, hoge blo..
4,50 €
Kook 2 eetlepels. Weegbree in 400 ml. kokend water gedurende 10 min.; Zeef het afkooksel; Aanbevolen consumptie - 50 - 120 ml. 30 minuten voor de maaltijd...
4,50 €
Kook 1 tl. gemalen bloemen en theeblaadjes in 250 ml kokend water gedurende 30 minuten op kamertemperatuur. Zeef door gaas.   Contra-indicaties: Het mag niet worden gebruikt door zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven. Het gebruik ervan wordt afgeraden bij nier-, lever- e..
3,50 €
Stoom 1 el. Citroenmelisse in 400 ml kokend water gedurende 20 minuten op kamertemperatuur; Zeef door gaas; Drink 100 ml van de gezeefde infusie 3 keer per dag voor de maaltijden.   Contra-indicaties: Het mag niet worden gebruikt bij acute hoest en acute ontstekingen van de maag en da..
3,50 €
Giet 2 eetlepels. gemalen bloemen in 400 ml kokend water; Laat het 2 uur staan; Na het zeven wordt de infusie in stappen van 120 ml gedronken, 3-4 keer per dag 30 minuten voor de maaltijden.   Contra-indicaties: Kan allergieën veroorzaken. Het gebruik van Calendula door mensen met een..
5,00 €
Kook 2 tl. Rozemarijn in 250 ml. kokend water; Het afkooksel moet worden afgekoeld, gefilterd en binnen 1 dag worden geconsumeerd; Het kan worden gebruikt voor gorgeldranken en kompressen.   Rozemarijn kan ook in de vorm van een alcoholextract voor uitwendig gebruik (smeersel) worden toe..
4,50 €
Drankje: Stoom 1 el salie in 250 ml kokend water; Laat 10 minuten weken en zeef het vervolgens.   Gorgelen: Stoom 1 el salie in 500 ml kokend water; Laat 10 minuten weken en zeef het daarna...
4,50 €
Weergeven 1 t/m 8 van in totaal 8